Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

NLP ei ole ideologia, vaan keino löytää itsestä taitoja sekä kehittää omaa toimintaa esimerkiksi tunteiden käsittelyn, ajattelun tai kommunikaation osalta.

 

 

NLP on soveltavan psykologian suuntaus, jota voi käyttää oman henkisen kasvun välineenä. Se on joukko menetelmiä, joita käytetään menestyksekkäästi valmennuksessa, terapiassa, viestinnässä ja monella muulla elämän alueella. Meillä kaikilla on nämä taidot olemassa, usein ne vain on päässeet unohtumaan, tai käytämme niitä vain joissakin tilanteissa.

 

NLP kehitettiin USA:ssa 1970-luvulla ja se perustuu informaatio- ja systeemiteoriaan, kielitieteeseen ja kognitiiviseen psykologiaan sekä tekoälytutkimukseen. NLP:n kehittäjät John Grinder ja Richard Bandler eivät sitoutuneet mihinkään aikaisempaan psykologian tai psykoterapian teoriaan tai suuntaukseen, vaan he pyrkivät löytämään eri teorioita ja lähestymistapoja yhdistäviä tausta–ajatuksia, perusolettamuksia, menetelmiä ja tekniikoita, joita yhdisti niiden tehokkuus ja tavoitteiden mukainen tuloksellisuus.

 

NLP-tekniikat auttavat:

  • löytämään itsestä vahvuuksia
  • luomaan positiivisen kontaktin muiden ihmisten kanssa
  • käsittelemään tunteita
  • ymmärtämään omia ja muiden reaktioita sekä tunteita
  • ymmärtämään ihmisten erilaisuutta ja sen vaikutusta kommunikaation onnistumiseen
  • asettamaan tavoitteita ja suunnitelmia
  • löytämään itselle toimivimmat keinot oppimiseen ja tekemiseen

”Kannattaa ajatella mitä ja miten ajattelee.”

”Se jolla on eniten joustavuutta, onnistuu parhaiten.”

 

Voit varata ajan yksilövalmennukseen tai ilmoittautua ryhmävalmennuksiin ja koulutuksiin, joiden ajankohdista tiedotamme nettisivuilla sekä Facebook-sivuillamme.