Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Tausta:

Minulla on hoitoalan koulutus ja vuosien kokemus hoivatyöstä, tällä hetkellä päätyössäni toimin terveydenhuoltoalalla hallinnollisissa tehtävissä. Työni on monipuolista ongelmanratkaisua, dokumenttien hallintaa sekä IT-sovelluksia. Työssäni olen päässyt innostumaan myös Lean-filosofiasta.

 

Naputeltuani kovin paljon Exceleitä toimistolla, kaipasin pehmeämpiä arvoja ja jonkinlaista paluuta hoivatyöhön. Shiatsun tehokkuudesta vakuutuin peruskurssilla vuonna 2013, josta jatkoin Diplomikurssille ja valmistuin lopulta Shiatsu Mestariksi 2016. Perustin Kultalinnun vuoden 2016 lopulla, tehdäkseni sivutoimisesti hierontahoitoja.

 

NLP-polkuni alkoi Practitioner-kurssilla 2015 tammikuussa ja huomasin sen tekniikat uskomattoman toimiviksi jo ensimmäisen kurssiviikonlopun aikana. Jatkoin Master Practitioner -kurssille ja siitä vielä Trainer-kurssille, valmistuen keväällä 2017 (Associate Trainer).

 

Palautteet:

 

Shiatsukurssi 

Liisa O.: ”Kävin shiatsun peruskurssin ja viikonloppu oli aivan ihana! Mari on todella lämmin ja laittaa mahtavaa lounasta. Kurssi oli kokonaisuutena mielenkiintoinen ja kompakti. Naurettiin, hierottiin, tutkittiin ja myös rentouduttiin. Olo oli kun olis kavereiden kanssa pitänyt hierontapiiriä ja jutskaillut aiheesta. Tiedotkin meni perille ja perhettä on jo päässyt hieromaan. Suosittelen!”

 

Shiatsuhoito

"Aivan täydellistä, hoidon jälkeen rentoutunut ja silti virkeämpi olo"

"Rentoutusta ja rauhoittumista hetkeen. Suosittelen lämpimästi."

"Olen hoidosta lähtien odotellut, että tulevatko aiemmin vaivanneet kovat kivut takaisin, ainakaan vielä eivät ole tulleet"

 

NLP-valmennus

 

"Yllättävää kuinka yksinkertaisella harjoituksella ongelma alkaa näyttää helpommin ratkaistavalta ja vähemmän ahdistavalta"